Средно 4.8/5 от 15 общо потвърдени посещения

доц. д-р Явор Григоров

Ортопедия и травматология
Директно плащане

доц. д-р Явор Григоров, дм завършва медицина във ВМИ – Варна през 1986 г. и работи последователно във всички нива в системата на българското здравеопазването, от селска здравна служба до университетска болница.

Единадесет години завежда сектор по Ортопедия и травматология в Университетска болница в гр. Сабрата – Либия и е консултант в Африкански онкологичен институт в същия град. За работата си е отличен с почетна грамота. През 2010 г. защитава дисертация посветена на костните инфекции и придобива научна степен ,,Доктор“. Автор е на монографията „Остеомиелит”.

Член е на Съюза на учените. От 2013 г. е главен асистент, а от 2021 г. е доцент в СУ ,,Св. Кл. Охридски“.

Към някои от научно - практическите приноси на доц. Я. Григоров, се отнасят: предложената собствена класификация на костните инфекции, на базата на която е разработен универсален алгоритъм на хирургично поведение, както и оперирани екзотични клинични случаи, включващи – Синовиална липоматоза на ходилото; успешно лекувани костни инфекции на бедрената кост, съответно с 20 и 34 годишна давност; втори по големина отделен бедрен липосарком описан в световната практика; ампутация на раменния пояс – клавикула скапула и горен крайник; орган съхраняваща операция в случай на хондросарком на тибия; фибросарком на ключицата, лекуван успешно чрез тотална клавикулектомия и др.

Практики

Медицински център "Лозенец" ЕООД
Ортопедия и травматология Блок 1, етаж 1, кабинет 1 029607682

Блок 1, етаж 1, кабинет 1

Работи със застрахователните компании

Работи с НЗОК

доц. д-р Явор Григоров извършва прегледи покривани от НЗОК в Медицински център "Лозенец" ЕООД. Изисква се направление от Личен лекар.

Трудов опит и квалификация

Образование

  • Ортопедия и травматология

  • Спортна медицина

Професионален стаж

  • От 2011 г. работи в Болница ,,Лозенец“

Специализации и квалификации

  • Гръбначна хирургия

  • Ендопротезиране на стави

Оценки

Средно 4.8/5 базирано на 15 потвърдени посещения

5
15
4
0
3
0
2
0
1
0
Потвърдено посещение Януари-2023

Обща оценка

Отношение

Изчакване

Не получих амбулаторен лист, в който се описва фактическо състояние на пациента за да го върна на личния лекар . … Не получих амбулаторен лист, в който се описва фактическо състояние на пациента за да го върна на личния лекар . … Не получих амбулаторен лист, в който се описва фактическо състояние на пациента за да го върна на личния лекар . Аз бях с направление за ортопед и трябва да върна амбулаторен лист със заключение или анамнеза на специалиста . Отношението беше " претупване" на пациента . Не съм доволна от получената консултация .

Потвърдено посещение Януари-2023

Обща оценка

Отношение

Изчакване

Потвърдено посещение Декември-2022

Обща оценка

Отношение

Изчакване

Потвърдено посещение Декември-2022

Обща оценка

Отношение

Изчакване

Потвърдено посещение Декември-2022

Обща оценка

Отношение

Изчакване

Отлично отношение на целия екип. Никога не сме били преглеждани от толкова добър професионалист като д-р Явор Григоров, изключително много … Отлично отношение на целия екип. Никога не сме били преглеждани от толкова добър професионалист като д-р Явор Григоров, изключително много … Отлично отношение на целия екип. Никога не сме били преглеждани от толкова добър професионалист като д-р Явор Григоров, изключително много сме доволни! Съветите, които ни даде бяха наистина много ценни, вижда се, че има отношение към пациента. Това е един истински лекар, който мисли за пациента и неговото здраве! Не сме чакали и минута веднага ни приеха! Всичко беше прекрасно!

Запазете час

Чт 30.05
Пт 31.05
Сб 01.06
Нд 02.06
Пн 03.06

Можете да запазите час МЦ Лозенец - Блок 1, етаж 1, кабинет 1 на телефон:
029607682