Средно 4.9/5 от 26 общо потвърдени посещения

д-р Славена Стойкова

Очни болести
Директно плащане

Завършва медицина с отличен успех в Медицински Университет- София през 2002г. Придобива специалност Офталмология през 2010г. Защитава дисертационен труд на тема " Амиодаронова кератопатия и връзка с реалната плазмена концентрация на медикамента" и придобива научно-образователна степен „доктор“ към Факултет по Химия и Фармация на Софийски университет "Св. Климент Охридски" през 2017г.

Печели конкурс за редовен асистент по очни болести към Катедрата по хиругия на Медицинския факултет на СУ през 2010г. Води занятия по офталмология на студенти както от специалност Медицина на Медицинския факултет, така и към други факултети на Софийския университет- Оптометрия във Физически факултет, Специална педагогика в Педгогически факултет.

Занимава се с обучение на чуждестранни студенти и на специализанти към Медицинския факултет на СУ. Участва в научни конференции, симпозиуми и конгреси, както и редица обучения в страната и чужбина. Има професионални интереси в областта на социално-значимите очни заболявания и на детската офталмология.

Практики

Медицински център "Лозенец" ЕООД
Очни болести ет.1 029607682

Работи със застрахователните компании

Оценки

Средно 4.9/5 базирано на 26 потвърдени посещения

5
25
4
1
3
0
2
0
1
0
Потвърдено посещение Февруари-2023

Обща оценка

Отношение

Изчакване

Потвърдено посещение Януари-2023

Обща оценка

Отношение

Изчакване

Потвърдено посещение Януари-2023

Обща оценка

Отношение

Изчакване

Доктор Стойкова е безспорен професионалист, но и прекрасен Човек преди всичко! Позитивното излъчване, предразполагащото отношение и спокойствието, с което се … Доктор Стойкова е безспорен професионалист, но и прекрасен Човек преди всичко! Позитивното излъчване, предразполагащото отношение и спокойствието, с което се … Доктор Стойкова е безспорен професионалист, но и прекрасен Човек преди всичко! Позитивното излъчване, предразполагащото отношение и спокойствието, с което се отнася кара малки и големи у дома да посещават кабинета ѝ с неизменна усмивка! Благодарим, доктор Стойкова!

Потвърдено посещение Януари-2023

Обща оценка

Отношение

Изчакване

Изключителен професионалист! Внимателна и всеотдайна. Препоръчвам! Спечели доверието ми и като лекар на моето дете.

Потвърдено посещение Януари-2023

Обща оценка

Отношение

Изчакване

Много приятен Човек и добър Професионалист! Добра, внимателна, с човешко отношение! ❤️

Запазете час

Нд 21.07
Пн 22.07
Вт 23.07
Ср 24.07
Чт 25.07