Средно 4.9/5 от 56 общо потвърдени посещения

Д-р Галина Михайлова Камбурова

Очни болести

Практики

Медицински център Полимед АД
Очни болести Ул. Брегалница 47 028157901 / 02

Ул. Брегалница 47

Работи със застрахователните компании

Работи с НЗОК

Д-р Галина Михайлова Камбурова извършва прегледи покривани от НЗОК в Медицински център Полимед АД. Изисква се направление от Личен лекар.

Оценки

Средно 4.9/5 базирано на 56 потвърдени посещения

5
55
4
1
3
0
2
0
1
0
Потвърдено посещение Април-2024

Обща оценка

Отношение

Изчакване

Потвърдено посещение Март-2024

Обща оценка

Отношение

Изчакване

Лекувам се и смятам че предписаните лекарства работят . Като цяло отношението беше без излишни разговори и дори съвсем сухо … Лекувам се и смятам че предписаните лекарства работят . Като цяло отношението беше без излишни разговори и дори съвсем сухо … Лекувам се и смятам че предписаните лекарства работят . Като цяло отношението беше без излишни разговори и дори съвсем сухо . Харесвам тази поликлиника и ако имам нужда ходя само тук .С цялото ми уважение към статута на лекарката очаквах ,че трябва да е малко по приветливата възрастната дама ,Но важното е да сме живи и здрави все пак :))

Потвърдено посещение Март-2024

Обща оценка

Отношение

Изчакване

Потвърдено посещение Март-2024

Обща оценка

Отношение

Изчакване

Прегледът протече адеквано, д-р Камбурова беше внимателна и загрижена. Минусът беше, че чаках повече от час - твърде дълго, дори … Прегледът протече адеквано, д-р Камбурова беше внимателна и загрижена. Минусът беше, че чаках повече от час - твърде дълго, дори … Прегледът протече адеквано, д-р Камбурова беше внимателна и загрижена. Минусът беше, че чаках повече от час - твърде дълго, дори с предупреждението, разпечатано и разлепено, че "часът е ориентировъчен" и "всеки пациент има нужда от своето време да бъде прегледан" - моята обратна връзка е, че би следвало потокът от пациенти да се контролира и планира по-ефективно и с презумпцията, че времето за всички ни е ценно.

Потвърдено посещение Март-2024

Обща оценка

Отношение

Изчакване

Отлично ми бе обърнато внимание и ми дадоха рецепта!

Запазете час

Чт 25.04
Пт 26.04
Сб 27.04
Нд 28.04
Пн 29.04