Все още няма достатъчно оценки за този лекар.

проф. Анна Кънева

Детска кардиология
Работи с деца Директно плащане

Проф. Анна Кънева е водещ детски кардиолог в София с над 40 години опит. Извършва консултации в областта на детската кардиология, ЕКГ, ехокардиография, фетална ехокардиография, холтер ЕКГ, холтер RR. Основните й интереси са в областите инвазивна кардиология при вродени сърдечни малформации (ВСМ), проследяване на естествена и следоперативна еволюция при деца и възрастни с ВСМ, ритъмни и проводни нарушения, артериална и белодробна хипертония. Въвежда в България транскатетърно затваряне на междупредсърден дефект и персистиращ артериален канал и извършва балонна валвулопластика при аортна стеноза.
Образование
Завършва Медицински университет София през 1979 г. и има придобити специалности Детски болести и Детска ревмокардиология. През 2008 г. защитава дисертационен труд на тема: Резултати от оперативното лечение на деца с подклапна аортна стеноза, оперирани в детска възраст. През 2010 г. получава научното звание "доцент", а от 2017 г. е професор.

Квалификации
Специализира във водещи центрове по детска кардиология в САЩ, Израел, Гърция, Италия, Германия;
Член на Български лекарски съюз, Европейска асоциация по детска и вродена кардиология, Европейско кардиологично дружество, Българска педиатрична асоциация, Дружество на кардиолозите в България, Българско дружество по интервенционална кардиология;
Над 70 научни публикации в областта на интервенционалната кардиология, естествената и следоперативна еволюция на ВСМ, нарушения на ритъма и проводимостта;
Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.
Биография
От 1980 г. проф. Кънева е асистент в Клиниката по детска кардиология към МБАЛ НКБ. Проф. Кънева е национален консултант по детска кардиология и от 2014 г. е ръководител на Клиниката по детска кардиология към МБАЛ НКБ. Към момента е част и от екипа специалисти на МЦ за СМП НКБ София. Проф. Кънева работи и в собствен кабинет, където преглежда както деца, така и възрастни пациенти с вродени сърдечни малформации и бременни в 20-23 гестационна седмица за фетална ехокардиография.

Практики

МЦ за СМП НКБ ЕООД
Детска кардиология Кабинет 65 029211211 0882529267 0884883535 029211330

Важно

При резервация задължително посочете ЕГН на Вашето дете! Преди извършване на консултативен преглед задължително следва да се явите на регистратурата на детски кардиологичен консултативен блок.

Работи със застрахователните компании

Оценки

Все още няма събрани достатъчно оценки за изчисляване на общ резултат.

Потвърдено посещение Март-2024

Обща оценка

Отношение

Изчакване

Потвърдено посещение Януари-2023

Обща оценка

Отношение

Изчакване

Потвърдено посещение Януари-2023

Обща оценка

Отношение

Изчакване

Потвърдено посещение Януари-2023

Обща оценка

Отношение

Изчакване

Потвърдено посещение Декември-2022

Обща оценка

Отношение

Изчакване

Излишно таксуване за часа

Запазете час

Вт 07.05
Ср 08.05
Чт 09.05
Пт 10.05
Сб 11.05