д-р Владислав Райков, дм

Ортопедия и травматология
Работи с НЗОК Директно плащане

д-р Владислав Райков, д.м. е специалист ортопед-травматолог с придобита специалност в Дюселдорф след пълен курс на обучение в Германия и призната в България диплома. Владислав Райков е доктор по медицина на Университета в Цюрих след защитена докторска работа на тема „Създаване на 3D костни модели за предоперативно планиране в ортопедичната травматология“.

Преди да се присъедини към екипа на клиниката д-р Райков работи в Германия и България в центрове по ендопротезиране, ортопедия, травматология, артроскопска и гръбначна хиругия.

Визитиращ лекар е в реномирани клиники в Швейцария за период от две години. Усъвършенствал се е в над 40 международни допълнителни курса по ендопротезиране на големите стави, лечение на деформитети на горен и долен крайник, артроскопска и ставно-съхраняваща хирургия, минимално-инвазивна терапия на гръбначната болка, както и образна диагностика в областта на опорно-двигателния апарат.

От 2006 г. до днес участва активно в клинично-приложни проекти в областта на медицинското моделиране, компютър-асистираната хирургия и 3D-принтиране на хирургични водачи и импланти за костната хирургия.

Работно място

Медицински център "Лозенец" ЕООД
Ортопедия и травматология Блок 1, етаж 1, кабинет 1 029607682

Блок 1, етаж 1, кабинет 1

Работи със застрахователните компании

Работи с НЗОК

д-р Владислав Райков, дм извършва прегледи покривани от НЗОК в Медицински център "Лозенец" ЕООД. Изисква се направление от Личен лекар.

Запазете час

Вт 29
Ср 30
Чт 1
Пт 2
Сб 3
---
Сл.обед
МЦ Лозенец - Блок 1, етаж 1, кабинет 1
---
---
---